Empresa

Tecnotalasa

Al 2005 es crea Tecnotalasa amb l’ ”Esperit de la tecnologia a mar”.

Orientada a la integració, instal•lació i engegada dels sistemes de navegació en embarcacions d'alta competició, des dels seus inicis col•laboren amb Tecnotalasa experts professionals en totes les àrees de: telecomunicacions, sistemes electrònics de navegació, càlcul i estudi de sistemes energètics “eco-sostenibles”.

La trajectòria professional de Tecnotalasa i dels seus col•laboradors al llarg d'aquests anys, els han posicionat com a “expertise en la competició d’alt rendiment”.

Sóm distribuidors i servei técnic oficial de NAVICO.

Amb el certificat M2 estem autoritzats per la Dirección de la Marina Mercante per a realitzar qualsevol servei d’instal•lació, manteniment o reparació dels equips radioelèctrics marins en bucs.

L'experiència adquirida en projectes capdavanters ens permet posar tota la nostra experiència a la disposició dels armadors d'embarcacions d'esbarjo de petita, mitjana i gran eslora, oferint un servei íntegre, des de la realització d'estudis tècnics dels equips d’ a bord, posada en marxa dels sistemes, així com l'actualització, optimització i/o adaptació dels equips existents.