Últims projectesTecnotalasa involucrada en l'alta competició

Des dels seus inicis Tecnotalasa ha estat involucrada en projectes d'embarcacions d'alta competició. Tota aquesta trajectòria queda avalada pels òptims resultats obtinguts.

Entre els seus projectes han estat les embarcacions de la saga Telefonica i Movistar on es van instal·lar tots els sistemes electrònics de navegació i comunicació. També es va col·laborar en les proves dels equips d'electrònica instal•lats en el VOR70 (Volvo Ocean Race).

Una llarga trajectòria

També hem estat partícips en projectes com TP52 Balearia, TP52 Tau Ceramica, TP52 Bribon, IMS 500 Bribon, IMS 600 Forum Filatelico, GP42 Puerto Calero, GP42 Turismo Madrid, B&C 52 Hispano, S&S Charisma –disseny de Olin J. Stephens de 57 pies-( que ha donat la volta al món participant en 12 proves que es trobaven històricament, entre les més prestigioses del calendari mundial de regates), Sloop de 30 metros Alarife, Comet 41 Mod Power Plate, Dufour 44 Icaro Equip de regates Motyvel (guanyador tres vegades consecutives de la Copa del Rei de Vela), Navantia, Estrella Galicia, Vindio, Wally Maxi Kiboco de 94 peus…

A la primera edició de la Barcelona World Race 2007-2008, vam donar suport tècnic a diversos equips participants: IMOCA Open 60 Mutua Madrileña, IMOCA Open 60 Estrella Damm y el IMOCA Open 60 Hugo Boss.

Para la segunda edición de la Barcelona World Race 2010-2011 vam donar suport i assistència als cinc IMOCA Open 60 que componien l'escuderia: Renault Z.E., Estrella Damm, Gaes, Fòrum Marítim Català y We are Water.
El IMOCA Open 60 ACCIONA 100% EcoPowered ha estat el primer vaixell de regates de la classe propulsat al 100% per energies netes i zero emissions. Un innovador projecte que harmonitza la recerca en el camp de la “eco eficiència” i la navegació a vela al mes alt dels nivells.
Els col•laboradors de Tecnotalasa han estat involucrats en el disseny, desenvolupament i posada en marxa dels sistemes energètics de l'embarcació.

La construcció del vehicle ACCIONA 100% EcoPowered ha suposat un treball continuat de recerca i desenvolupament des de la seva concepció en 2012 pel departament de R+D+i.

Dakar 2015

Tecnotalasa Dakar 2015, buggy acciona 100 EcoPowered, vehicle elèctric en competició

El buggy ACCIONA 100% EcoPowered, és un vehicle de competició de la categoria T1, dissenyat íntegrament seguint la reglamentació tècnica i de seguretat FIA-ASO, però amb la característica de ser el primer cotxe 100% elèctric a competir en el Dakar. La construcció del vehicle ha suposat un treball continuat de recerca i desenvolupament des de la seva concepció en 2012 pel departament de R+D+i.

Llegir més

Vendée Globe

Tecnotalasa ACCIONA 100%EcoPowered, un prjecteo innovador

El IMOCA Open 60 ACCIONA El IMOCA Open 60 ACCIONA 100% EcoPowered ha estat el primer vaixell de regates de la classe propulsat al 100% per energies netes i zero emissions. Un innovador projecte que integra la recerca en el camp de la “eco eficiència” i la navegació a vela al més alt dels nivells. Els col•laboradors de de Tecnotalasa han estat involucrats en el disseny, desenvolupament i engegada dels sistemes energètics de l'embarcació.

Llegir més

Barcelona World Race, volta al món a dos sense escales

Tecnotalasa Segona edició de la Barcelona World Race (2010-2011)

A la segona edició de la Barcelona World Race 2010-2011, participem directament amb la Fundació Navegació Oceànica Barcelona assumint la Direcció de Tecnologies, suport i assistències de l'Escuderia FNOB. Cinc IMOCA Open 60 componien l'escuderia.

Llegir més

Charisma

Tecnotalasa Un disseny IOR de Olin J. Stephens

Construït en alumini a Palmer Johnson en 1970, el Charisma és un dels primers dissenys IOR de Olin J. S tephens. A la remodelació que se li va fer en 2003, es confia en Tecnotalasa per a tota l'electrònica de navegació i comunicacions.

Llegir més

Sloop Alarife

Tecnotalasa Balandre oceànic de 30 metres d'eslora

L’Alarife és un Sloop (balandre) de 30 metres d'eslora, disseny de German Frers construït en alustar (aliatge lleuger d'alumini amb titani, manganès i silici) per la drassana Barcos Deportivos a Tarragona.

Llegir més